Verksamhetsplan 2018

Vi har i år ett A-lag i div.4 och ett B-lag i div 5 och vi är anmälda till att spela DM. Ungdomsfotbollen består av ett 3-mannalag, två 5-mannalag, två 7-manna lag och ett 9-mannalag.

Januari: GA-cup (Futsal) 26-28 januari, 2 seniorlag, 1 veteranlag och fem ungdomslag anmälda. Rapportera till idrottslyftet. Planering av säsongen, ekonomin och tränarutbildning mm.

Februari: Träningen för seniorer och 5-manna, 7-manna och 9-mannalaget startar på Hemse konstgräs. Sponsorarbetet drar igång.

Mars: GFF Årsmöte. Arbeta med spelprogram för säsongen. Träningsläger för A-laget och 9-manna laget. Ansöka om halltider för hösten/våren 2018/2019

April: Seriestart A-lag, B-lag och ungdomslagen. Skogsplantering.

Maj: Seriesammandrag för 3-manna och 5-manna startar.

Juli: Sommaruppehåll.

Augusti: Ev. fotbollscup på Gotland för ungdomar

Oktober: Avslutning av säsongen och senare ev. SM-kval Futsal. Ansöka om tider på konstgräs för våren 2019

December: Repskapsmöte Sammanfattning av säsongen 2018 och material till årsberättelse. Avslut i mellandagarna med Jul cupen